27 d’octubre del 2013

NOU PROJECTE: 'SEVE' I TANCAMENT DEFINITIU

Després d'una llarga temporada amb el blog tancat torno a escriure una nova entrada i amb la millor notícia que puguéssim tenir: El Nil en un nou projecte. Aquest cop és en una pel·lícula anomenada Seve que explica la vida del golfista Severiano Ballesteros. En Nil fa el paper Rafa. 

La pel·lícula s'estrenarà a l'Abril del 2014 a nivell internacional. Feu click aquí per veure un petit reportatge de les notícies d'Antena 3.





I amb aquesta bona notícia també us en dic una de dolenta. Aquesta serà l'última entrada en aquest blog. Després d'aquest període de temps en que ha estat tancat m'he adonat que no puc anar-lo actualitzant constantment, buscar tota la informació possible i publicar-la. M'he de centrar en altres coses. Amb això també dir-vos que també ho trobaré a faltar! Però el blog, almenys de moment, seguirà estant obert per si voleu mirar qualsevol notícia anterior. 

Moltíssimes gràcies, de tot cor, per haver seguit el blog durant aquests dos anys. Només cal mirar les visites, els comentaris, les xarxes socials... MOLTES GRÀCIES




1 comentari:

  1. gracies a tu per donar-nos tanta informació den nil¡¡¡¡¡

    ResponElimina