22 d’abril del 2013

EL FINAL DE "POLSERES VERMELLES"

Una història que va començar, a la ficció, el dia abans de Sant Jordi, acaba el mateix dia però en la realitat. Avui és l'últim capítol de Polseres Vermelles, la sèrie amb que ha començat tot això. Suposo que una de les preguntes més freqüents que hi haurà després del desenllaç d'aquesta segona temporada serà: "N'hi haurà una tercera?". No hi ha res confirmat. L'Albert Espinosa ha comentat que li agradaria explicar totes les estapes que va viure ell a l'hospital: infant, adolescent i adult. Tot i així, depèn de moltes coses. El millor és disfrutar de l'episodi d'avui, sense pensar què vindrà...

Així doncs, demà, dia de Sant Jordi, faran un acomiadament de "Polseres Vermelles" al programa "Els Matins", de TV3. Serà a la Plaça Catalunya, de Barcelonoa, a les 12:00 h del migdia. Hi seran tots els Polseres, l'Albert Espinosa i el grup català Lax'n Busto. 

Finalment acabo amb l'enllaç del videoclip d'Andreu Rifé, la cançó principal d'aquesta temporada, que s'ha estrenat fa poques hores a la xarxa. Hi participen alguns actors com ara en Nil Cardoner.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada