30 de desembre del 2012

PETIT RESUM D'AQUEST DOS MIL DOTZE


S’acaba l’any, i és el segon cop que l’acabo amb vosaltres. M’agradaria fer un petit resum de tot el que ha succeït aquest dos mil dotze. 

Al començament era un petit racó, aquest blog, i ho segueix sent, però gràcies a vosaltres va creixent dia a dia, i gràcies també, evidentment, al Nil. 

Ha sigut un any sense Polseres Vermelles, però hem pogut disfrutar de les actuacions d’en Nil al teatre Dinou, que va fer una gira per diverses sales de Catalunya. També hem fet un llarg seguiment al seu ‘gran projecte’, podríem dir-ne, el seu primer llargmetratge com a protagonista, Fènix 11*23. L’espera se’ns ha fet llarga a tots, però ha arribat finalment un excel·lent resultat. També hem viscut el rodatge de la segona temporada de Polseres Vermelles, que ha fet que el recorregut fins a l’estrena s’escurcés.  En mig de tot això, ha hagut esdeveniments on hi ha col·laborat, com als Premis CinèTIC, La Marató, la Festa dels Súpers, o la recent festa de ‘Posa’t la gorra’. I també en diverses entrevistes. Hem viscut l’estrena de ‘Pulseras Rojas’, a Antena 3, i gràcies a això el fenòmen Polseres s’ha extès, i fins i tot han arribat aquí, en aquest blog! De manera que he hagut d’afegir la pestanyeta ‘español’, perquè tothom pugués estar ben assabentat de les novetats sobre en Nil. I també hem celebrat el primer any del blog! 

Acabarem aquest amb una xifra de visites que toca les 40.000, i això realment és màgic. Gràcies a tots per cada una d’aquestes visites, per cada comentari, missatge…

Hem crescut com a blog, i hem vist créixer el Nil com a actor, i persona. I ara només ens cal agafar prou forces per començar el dos mil tretze amb més energía que mai.





Anna.


1 comentari:

  1. mencanta aquest blog perk parles del Nil Cardoner, el meu preferit a pv, pasa pel meu blog siusplau: http://polseres-vermelles-nilcardoner.blogspot.com.es/

    ResponElimina