27 de desembre del 2012

ELS POLSERES AL PROGRAMA 'TAGS'.

Després d'uns dies de desconnexió hi ha varies notícies acumulades. En primer lloc us comentaré la visita que van fer els Polseres Vermelles al programa 'TAGS', de tv3. Van estar-hi durant tot el programa, i van fer com una mena de concurs: Marc i Àlex VS Nil i Joana. Voleu saber qui va guanyar...? Doncs per tornar a veure el programa, podeu fer-ho des d'aquí: Polseres Vermelles al TAGS [VÍDEO].

I ATENCIÓ, en el programa del dia 13 de Gener, en el TAGS (Tv3, a les 12:45), passaran  un reportatge del rodatge de la segona temporada de Polseres Vermelles, i després de l'estrena del dia 14 de Gener, a cada programa es comentarà, junt amb un dels Polseres, el capítol de la setmana! No us ho podeu perdre!




En segon lloc, els Polseres han participat en l'espot de Nadal de tv3! Surten cap al final, en Nil, la Joana, l'Àlex, el Marc i el Mikel, si no m'equivoco. I pel que es veu s'ho van passar d'allò més bé! Aquí el teniu: Espot de Nadal tv3, amb els Polseres [VÍDEO]

I recordeu que aquestes setmanes de Nadal, a les 15:40 cada dia, emeten dos capítols de la primera temporada de Polseres! Perquè tinguem els capítols ben frescos! 



.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada