27 de gener del 2013

NIL CARDONER NOMINAT ALS V PREMIS GAUDÍ

Fa unes setmanes ens va arribar la gran notícia de que en Nil Cardoner era un entre els quatre nominats al millor protagonista masculí de la V edició dels Premis Gaudí, per Fènix 11*23, la qual ha rebut un total de 7 nominacions. Realment fa moltíssima il·lusió, i em fa sentir orgullosa. Competeix amb tres altres grans actors com són Àlex Brendemühl, Àlex Casanovas i Àlex Monner. Si més no, estar en aquesta llista, ja és un premi.

La gala dels Premis Gaudí se celebrarà el proper dia 3 de Febrer en el Barcelona Teatre Musical (BTM), a les 21:00h, presentada per Andreu Buenafuente. Es podrà seguir en directe a través de TV3, la retransmició començarà després del telenotícies vespre. 

La gala arrencarà amb una pel·lícula plena de cameos de grans figures del cinema català. De la seva realització se n'ha encarregat l'ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), el mateix equip que va rodar el vídeo promocional, que podeu veure aquí: Anunci V Premis Gaudí.



VOLEU ASSISTIR A LA GALA DELS V PRIMIS GAUDÍ? TV3 sorteja dues entrades per assistir-hi, i veure la gala d'aprop, veure com passen actors, actrius, guionistes... de tots els àmbit per la catifa vermella. Podeu participar-hi responent una de les quatre opcions a la pregunta: "Quin film va guanyar el premi a millor pel·lícula en llengua catalana a la IV edició dels premis Gaudí?" Entreu aquí: CONCURS PER ASSISTIR A LA GALA DELS V PREMIS GAUDÍ, i que tingueu molta sort!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada