12 de gener del 2013

PREESTRENA DEL PRIMER CAPÍTOL DE POLSERES VERMELLES

Com molts ja sabreu, ahir va ser la preestrena de la segona temporada de Polseres Vermelles. A les 20:20 tancaven les portes de l'auditori, així que ja havíem d'estar dins. Mentres, a fora, els Polseres i actors, presentadors... de TV3, estaven voltant per la catifa vermella. Es va realitzar una retransmisió en directe perquè tots aquells que havíem d'estar dins, també puguéssim disfrutar-ho, encara que sigués a través de la pantalla. Abans, però, van passar un recull d'escenes de la primera temporada, i també de la segona, les quals podeu veure aquí: Escenes SEGONA temporada de Polseres Vermelles. [VÍDEO].

En quan va acabar la catifa vermella, van entrar a l'auditori els cinc actors, l'Àlex Monner, la Joana Vilapuig, el Marc Balaguer, l'Igor Szpakowki i el Nil Cardoner. Van agraïr amb breus paraules l'assistència, l'èxit que ha tingut, i com ens l'hem estimat perquè arribés on ha arribat. Volia grabar el que va dir cadascú d'ells, però em va ser impossible per alguns problemes... però aquí en teniu el vídeo on se sent parlar en Nil Cardoner i el Marc Balaguer.




Després van donar lloc al tan esperat primer capítol de la segona temporada. L'emoció i la màgia envoltaven tota aquella sala. Es sentien riures, plors, i finalment, es va inundar d'aplaudiments, i més encara quan va pujar a l'escenari l'Albert Espinosa. Després de dirigir-nos unes paraules, va fer pujar de nou a tots els actors, fins i tot al Mikel Iglesias, interpretant l'Ignasi a la sèrie, del qual va confirmar la seva presència, d'una manera o altre, en aquesta nova temporada.

Seguidament ja van anar sortint de la sala, encara amb l'emoció a flor de pell. Ara, us deixo un recull d'imatges d'aquest dia, que les trobareu en la galeria d'imatges de la preestrena, TV3.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada