28 d’abril del 2013

FÈNIX 11*23 GUANYADORA DEL 'VITTORIO VENETTO FILM FESTIVAL'

El cap de setmana passat es va celebrar la nova edició del festival italià de cinema Vittorio Veneto. Hi estava nominada la pel·lícula FÈNIX 11*23, i es va projectar. Finalment, va guanyar el premi 'Premio 400Colpi', el guardó gros del festival en cada categoria, i concretament a la secció Monte Baldo (pel·lícules per a joves de 12 a 14 anys). 

El jurat ha dit que l'ha seleccionat per ser: "una història real portada a la pantalla que aconsegueix combinar l'aspecte narratiu d'una ambició independentista llegida en clau de respecte a la persona i a la identitat, amb elements socials, familiars i sentimentals". També ha afegit destacant que es tracta d'una pel·lícula "profunda però suau i atractiva".

És una notícia fantàstica saber que estan valorant la pel·lícula en festivals internacionals! Aquí teniu el vídeo promocional d'aquest festival:







5 comentaris:

  1. Una pregunta k seguramente tots es faran:
    El Nil i la Mireia son novius?

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. esk no en tink ni idea per aixo hu preguntuuu

      Elimina
  3. si que ho son pero jo els separare perque si em veu s'enamorara bojament de mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Cadascun es novio de qui vol, si ho són no ens tindriem que posar en la seva vida personal. Una pel·lícula molt xula i emotiva en la part que l'Éric (Nil Cardoner) plora quan llegeix els missatges i li fa por de entrar en tot aquest enrenou del jutgat.

    ResponElimina